Kategori
AL

Al

2022-01-16 al

16.01.2022

AL

Massive Attack – Paradise Circus

4.1M views · 5 years ago

massiveattack

SUBSCRIBED 450K subscribers

https://m.youtube.com/channel/UCLqMjQtlnOkknN-FvrtQ0WQ

It’s unfortunate that when we feel a storm
We can roll ourselves over ’cause we’re uncomfortable
Oh well, the devil makes us sin
But we like it when we’re spinning in his grip

Love is like a sin, my love
For the ones that feel it the most
Look at her with her eyes like a flame
She will love you like a fly will never love you again
Oh, hmmIt’s unfortunate that when we feel a storm
We can roll ourselves over when we’re uncomfortable
Oh well, the devil makes us sin
But we like it when we’re spinning in his grip
Oh, hmm

Love is like a sin, my love
For the one that feels it the most
Look at her with a smile like a flame
She will love you like a fly will never love you again

Źródło: Musixmatch Autorzy utworu: Grantley Evan Marshall / Robert Del Naja / Hope Sandoval / Daniel Jonathan Brown / Stewart Neville Jackson Tekst utworu Paradise Circus © Universal Music Publishing Mgb Ltd., Chrysalis Music Ltd., Bmg Rights Management (uk) Ltd., Sand Devil Music, Ajs Music Ltd., Chrysalis Music Ltd, Kobalt Music Services Ltd Kms

https://www.tekstowo.pl/piosenka,massive_attack,paradise_circus.html

Son Lux ⁠— “Easy” with Woodkid (Live at Montreux Jazz Festival 2016)

9.6M views · 4 years ago

Son Lux

SUBSCRIBED 145K subscribers

https://m.youtube.com/channel/UCvaVEjRMc91tuAxO3b3JuQw

Easy, easy
Pull out your heart
To make the being alone
Easy, easy
Pull out your heart
To make the being alone
Easy, easy

Easy, easy
You switch the screens over the
Rest of you fools
Easy, oh easy
They poke around until they
Get what they want
Easy, oh easy

Oh, easy, easy
Throw the lunch you pay for
Out of sight when it’s
Easy, oh easy
Throw the lunch you pay for
Oh easy, easy

Easy, easy
Pull out the heart that keeps you
Feeling alone
Easy, easy
Pull out your heart to make the
Being alone
Easy

Źródło: Musixmatch

Autorzy utworu: Lott Ryan W

https://www.tekstowo.pl/piosenka,son_lux,easy.html

Albania

republic in Southeast Europe, member of NATO

AL
https://12r.uk/al/

Gjuha shqipe

gjuhë indo-europiane

Gjuha shqipe (ose thjesht shqipja) është gjuhë dhe degë e veçantë e familjes indo-evropiane të folur nga më shumë se 6 milionë njerëz, kryesisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe në zona të tjera të Evropës Jugore ku ka një popullsi shqiptare, duke përfshirë Malin e Zi dhe Luginën e Preshevës. Është gjuha zyrtare e Shqipërisë dhe Kosovës.

https://sq.m.wikipedia.org/wiki/Gjuha_shqipe

0-zz.com


0-zz.com/a0 – 0-zz.com/az

1️⃣1️⃣-a0 1️⃣2️⃣-a1 1️⃣3️⃣-a2 1️⃣4️⃣-a3 1️⃣5️⃣-a4 1️⃣6️⃣-a5

2️⃣1️⃣-a6 2️⃣2️⃣-a7 2️⃣3️⃣-a8 2️⃣4️⃣-a9 2️⃣5️⃣-aa 2️⃣6️⃣-ab

3️⃣1️⃣-ac 3️⃣2️⃣-ad 3️⃣3️⃣-ae 3️⃣4️⃣-af 3️⃣5️⃣-ag 3️⃣6️⃣-ah

4️⃣1️⃣-ai 4️⃣2️⃣-aj 4️⃣3️⃣-ak 4️⃣4️⃣-al 4️⃣5️⃣-am 4️⃣6️⃣-an

5️⃣1️⃣-ao 5️⃣2️⃣-ap 5️⃣3️⃣-aq 5️⃣4️⃣-ar 5️⃣5️⃣-as 5️⃣6️⃣-at

6️⃣1️⃣-au 6️⃣2️⃣-av 6️⃣3️⃣-aw 6️⃣4️⃣-ax 6️⃣5️⃣-ay 6️⃣6️⃣-az


0-zz.com/0 – 0-zz.com/z :

1️⃣1️⃣-0 |1️⃣2️⃣-1 |1️⃣3️⃣-2 |1️⃣4️⃣-3 |1️⃣5️⃣-4 |1️⃣6️⃣-5
2️⃣1️⃣-6 |2️⃣2️⃣-7 |2️⃣3️⃣-8 |2️⃣4️⃣-9 |2️⃣5️⃣-A |2️⃣6️⃣-B
3️⃣1️⃣-C |3️⃣2️⃣-D |3️⃣3️⃣-E |3️⃣4️⃣-F |3️⃣5️⃣-G |3️⃣6️⃣-H
4️⃣1️⃣-I |4️⃣2️⃣-J |4️⃣3️⃣-K |4️⃣4️⃣-L |4️⃣5️⃣-M |4️⃣6️⃣-N
5️⃣1️⃣-O |5️⃣2️⃣-P |5️⃣3️⃣-Q |5️⃣4️⃣-R |5️⃣5️⃣-S |5️⃣6️⃣-T
6️⃣1️⃣-U |6️⃣2️⃣-V |6️⃣3️⃣-W |6️⃣4️⃣-X |6️⃣5️⃣-Y |6️⃣6️⃣-Z

Roll 2 dice ?? 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣

https://www.random.org/dice/

https://www.google.com/search?q=dice+roller


12r.pl/ea -> 12r.uk/ea -> 7hi7.com/ea

Wikipedia.org – Play game – portals, categories, states, cities, capital cities